Yoga voor volwassenen

YOGA 8 

 RelaxYoga voor volwassenen

Een yogales bij Het Yoga Eiland is een combinatie van verschillende ontspannings technieken, waarbij je kunt denken aan Hatha en Yin yoga ( rustige yoga houdingen), Do-In strekkingen, Shiatsu massage ( over de kleding heen), ademhalings oefeningen, korte visualisaties/meditaties, yoga nidra, en altijd een fijne begeleide eindontspanning. De les eindigen we met een kopje thee en er is dan een mogelijkheid om nog een kaartje te trekken voor meer inzicht of bewustwording. Tijdens alle lessen wordt er rustige muziek afgespeeld. Ook maak ik tijdens de les gebruik van 100% natuurzuivere etherische olien en aura spray’s van De Groene Linde. Dit geeft net dat beetje extra om dieper in de ontspanning te komen.

De yogales is voor iedereen en voornamelijk bedoeld om te ontspannen, even helemaal niets, een uurtje voor jezelf zonder onderbrekingen en drukte om je heen.

y30

Yoga with Friends             

Lijkt het u leuk om met u eigen vrienden, vriendinnen, collega’s een RelaxYoga les te beleven? Het Yoga Eiland verzorgt een fijne les  ‘ Yoga with Friends’. Een ochtend/middag/avond en tijdstip is bespreekbaar. Ook op zaterdag en zondag.

Prive Yoga

Prive Yoga lessen worden 1 op 1 geven. U krijgt extra begeleiding bij oa de houdingen en de ademhalingsoefeningen. Ook zijn deze lessen fijn voor diegene die liever niet in een groep yoga beoefenen of het is een prettige manier om kennis te maken met yoga.

Yoga&Zen Shiatsu

Deze prive les bestaat uit 30 min RelaxYoga en 30 min Zen Shiatsu massage. Zen Shiatsu massage is een vorm van massage waarbij door oa zachte, maar intense druk de energiebanen van je lichaam gestimuleerd worden waarbij er een goede doorstroming ontstaat. Het geeft een zeer ontspannen gevoel aan het hele lichaam. De massagegrepen gaan over de kleding heen.

Yoga prive voor twee

Deze prive voor twee les bestaat uit een uur RelaxYoga. Dit kan met een vriend of vriendin of met u zoon of dochter vanaf 12 jaar

Yoga op maat

In samenwerking met B&B Winters Boetje verzorgt Het Yoga Eiland yogalessen op maat. Bij B&B Winter Boetje kunt u van verschillende arrangementen gebruik maken in combinatie met een uurtje yoga in een mooie sfeervolle ruimte. Voor meer informatie kunt u kijken op www.wintersboetje.nl

YOGA 1    YOGA 6

 B&B WB

 

Reserveringen voor de yogalessen op maat gaan via gastvrouw Ruby Groen.

Voor meer informatie over bovenstaande mogelijkheden mail naar info@hetyogaeiland.nl of bel 06-52355215