RelaxYoga

YOGA 8 

 RelaxYoga voor vrouwen

Een yogales bij Het Yoga Eiland is een combinatie van verschillende ontspannings technieken, waarbij je kunt denken aan Hatha en Yin yoga ( rustige yoga houdingen),  Shiatsu massage ( over de kleding heen), ademhalings oefeningen, korte visualisaties/meditaties, yoga nidra, en altijd een fijne begeleide eindontspanning. De les eindigen we met een kopje thee en er is dan een mogelijkheid om nog een kaartje te trekken voor meer inzicht of bewustwording. Tijdens alle lessen wordt er rustige muziek afgespeeld. Ook maak ik tijdens de les gebruik van 100% natuurzuivere etherische olien en aura spray’s van De Groene Linde. Dit geeft net dat beetje extra om dieper in de ontspanning te komen.

De yogales is voornamelijk bedoeld om te ontspannen, even helemaal niets, een uurtje voor jezelf zonder onderbrekingen en drukte om je heen.

Meer informatie over de RelaxYoga les is te vinden bij ‘prijzen en informatie’.

 

Prive Yoga

Prive Yoga lessen worden 1 op 1 geven. U krijgt extra begeleiding bij oa de houdingen en de ademhalingsoefeningen. Ook zijn deze lessen fijn voor diegene die liever niet in een groep yoga beoefenen of het is een prettige manier om kennis te maken met yoga.

Yoga&Zen Shiatsu

Deze prive les bestaat uit 30 min RelaxYoga en 30 min Zen Shiatsu massage. Zen Shiatsu massage is een vorm van massage waarbij door oa zachte, maar intense druk de energiebanen van je lichaam gestimuleerd worden waarbij er een goede doorstroming ontstaat. Het geeft een zeer ontspannen gevoel aan het hele lichaam. De massagegrepen gaan over de kleding heen.

Yoga prive voor twee

Deze prive voor twee les bestaat uit een uur RelaxYoga. Dit kan met een vriendin of met u zoon of dochter vanaf 14 jaar

 

yoga30