Over mij

profielfoto yoga

Hallo, mijn naam is Mirjana Eiland en ik ben kinder en tieneryoga docente in Noord Scharwoude. Ik geef les op verschillende dagen. Ook verzorg ik RelaxYoga avonden /ochtenden voor volwassenen en yoga op maat.

De interesse in het menselijk lichaam heb ik altijd al gehad, zo heb ik een aantal jaar als schoonheidsspecialiste gewerkt en heb ik verschillende workshops en massage cursussen gevolgd. Ook yoga heeft al een aantal jaar mijn interesse en voordat ik zelf aan de kinderyoga opleiding begon deed ik wekelijks aan yoga.

Ik wilde van yoga mijn werk maken en ben gaan zoeken op het internet en kwam bij kinderyoga docente Helen Purperhart uit. Kinderyoga dat klonk echt goed in mijn oren. Zelf ben ik moeder van twee kinderen en voelde dat wat meer rust en ontspanning eigenlijk erg belangrijk is voor ieder kind.

Na een introductiedag bij de Jip & Jan Academie heb ik gezien en ervaren hoe leuk en veelzijdig kinderyoga is. De manier van lesgeven zoals kinderyoga docente Helen Purperhart dat doet is zo bijzonder en vrolijk dat ik gelijk erg enthousiast was. Ook merkte ik dat mijn eigen kinderen er heel goed op reageerde. Dus heb ik mezelf aangemeld, de opleiding gevolgd en afgerond.

Nu ben ik een gecertificeerd kinder en tieneryoga docente en wil ik graag ieder kind laten zien en ervaren hoe fijn je je kunt voelen bij het doen van yoga. Wat ik belangrijk vind is dat ieder kind zichzelf is, zich vertrouwd en ontspannen voelt en vooral veel plezier beleeft tijdens de les. In februari 2015 heb ik de deuren geopend van Het Yoga Eiland en geef wekelijks les aan verschillende leeftijden.

Ook geef ik wekelijks yogalessen voor volwassenen. Meer informatie hier over vind je onder “yoga voor volwassenen”

April 2016 heb ik mijn certificaat voor Zen Shiatsu ontvangen. Dit is een vorm van massage, waarbij er gemasseerd wordt over de kleding heen. Door middel van oa druk en strekkingen komt het lichaam in een fijne ontspanning. Deze grepen pas ik ook toe bij de tiener en volwassen yoga en 1 op 1 tijdens een prive yoga&shiatsu behandeling.

Ook verzorg ik prive yoga lessen, alleen yoga of in combinatie met een Zen Shiatsu, yoga op maat en ook voor een stoelmassage kun je bij mij terecht.

Ik werk met etherische oliën van De Groene Linde. Deze zet ik regelmatig in tijdens de yogalessen of bij een prive yoga/behandeling. Deze oliën zijn 100% natuurlijk en kunnen je geestelijke en lichamelijke ondersteuning geven.

December 2017 heb ik module 1 Yin yoga bij de Bivag afgerond.

Gevolgde modules:

- Introductie / basis kinderyoga                                                                              

-  Yoga avonturen

- Yoga speltechnieken

- Deugdenyoga

- Chakrayoga

- Kindermassage

- Ademhaling technieken

- Intervisie ( 2x )

- Yogadans ( trance dance van Shiva Rea en 5 ritmes van Gabrielle Roth )

– Tieneryoga de elementen

- Tieneryoga meditatie

- Yin Yoga voor tieners

- Tieneryoga technieken

- Yogamassage voor tieners

– Combatyoga voor kinderen & tieners

- Aroma Yoga

– Zen Shiatsu basis 

– Yin yoga module 1

 

 

 

 

 

www.meershiatsu.nl

www.kinderyoga.nl

www.jipenjanacademie.nl

www.helenpurperhart.nl