Algemene voorwaarden

Inschrijving : Inschrijving is pas definitief als de betaling voldaan is. Dit kan contant of per bank.

Betalingen: Betalingen kunnen contant of via de bank, voor aanvang van de eerste les.

Afmelden : Afmelden bij ziekte of andere afwezigheid , telefonisch uiterlijk twee uur voor aanvang van de les. ( de les kan niet terugbetaald worden )

Op tijd aanwezig : Kom optijd zodat de les ook optijd kan beginnen. ( 5 tot 10 minuten voordat de les begint is de deur open )

Bijzonderheden : Geef voor aanvang van de les aan als u kind geblesseerd is of als er andere bijzonderheden zijn.

( dit mag ook telefonisch )

Drink/eet advies : Geef u kind niet teveel drinken of eten voor de les. Dit kan ongemakkelijk zijn voor u kind vanwege een volgevoel in combinatie met de yoga oefeningen. Er wordt niet gegeten ( gesnoept ) tijdens/na een les. Mocht u kind willen trakteren ivm haar/zijn verjaardag is dat wel mogelijk, dit gaat in overleg met de docente. Graag een week ervoor even doorgeven zodat de docente dit in de les kan verwerken.

Kledingadvies : Zorg dat u kind comfortabele kleding aan heeft waar hij/zij zich  goed in kan bewegen. Het is prettig om een vest te dragen die makkelijk aan/uit kan tijdens de les.

Materiaal aanwezig : In de ruimte zijn matjes, dekentjes en ander lesmateriaal aanwezig. U kind hoeft dus niets zelf mee te nemen.

Beeldmateriaal : Om de lessen een gezicht te geven, wordt de website en facebook pagina af en toe aangevuld met beeldmateriaal ( foto’s/filmpjes ).Indien u dit niet wilt graag aangeven bij de docente.