Yoga voor volwassenen

YOGA 8 

 Yoga Relax les voor volwassenen

2x per maand verzorgt Het Yoga Eiland een yogales voor volwassenen.

Een yogales bij Het Yoga Eiland is een combinatie van verschillende ontspannings technieken, waarbij je kunt denken aan Hatha en Yin yoga ( rustige yoga houdingen), Do-In strekkingen, Shiatsu massage ( over de kleding heen), elementen van de tieneryoga, ademhalings oefeningen, korte visualisaties/meditaties, een fijne begeleide eindontspanning. De les eindigen we met een kopje thee en er is dan een mogelijkheid om nog een kaartje te trekken voor meer inzicht of bewustwording. Tijdens alle lessen wordt er rustige muziek afgespeeld. Ook worden er geluiden van bijv de zee, de wind, de regen ingezet om dieper in een ontspanning of meditatie te komen.

De yogales is voor iedereen en voornamelijk bedoeld om te ontspannen, even helemaal niets, een uurtje voor jezelf zonder onderbrekingen en drukte om je heen.

y30

Yoga with Friends             

Lijkt het u leuk om met u eigen vrienden, vriendinnen, collega’s een Yoga relax les te beleven? Het Yoga Eiland verzorgt een fijne les  ‘ Yoga with Friends’. Een ochtend/middag/avond en tijdstip is bespreekbaar. Ook op zaterdag en zondag.

Yoga op maat

In samenwerking met B&B Winters Boetje verzorgt Het Yoga Eiland yogalessen op maat. Bij B&B Winter Boetje kunt u van verschillende arrangementen gebruik maken in combinatie met een uurtje yoga in een mooie sfeervolle ruimte. Voor meer informatie kunt u kijken op www.wintersboetje.nl

YOGA 1    YOGA 6

 B&B WB

 

Reserveringen voor de yogalessen op maat gaan via gastvrouw Ruby Groen.

Voor meer informatie over bovenstaande mogelijkheden mail naar info@hetyogaeiland.nl of bel 06-52355215